Juraszik Maya vagyok.

Juraszik Maya

Egy kis Pest megyei községben élek, Mendén, a fővárostól mintegy 3/4 órányi távolságra. Szerencsés embernek tartom magam, mert két kisfiammal és férjemmel éldegélünk békében.

Budapesten végeztem, az akkor még Gyakorló Utcai Közgazdasági Szakközépiskola igazgatás-ügyviteli szakán, 1993-ban. 1995-ben középfokú szoftverüzemeltetői képesítést szereztem, az informatika jónéhány területe ekkor vált szerves részévé az életemnek.

2005-ben sikeres záróvizsgát tettem a BKÁE Államigazgatási Karán, igazgatásszervező szakon. A főiskolai évek alatt pedig OKJ-s képesítésre tettem szert, Személyügyi ügyintéző, valamint Társadalombiztosítási ügyintéző végzettség formájában.

1993 óta rendelkezem B kategóriás vezetői engedéllyel.

Eddig az egészségügy különböző, leginkább adminisztrációval kapcsolatos területein tevékenykedtem.

Nagyon szeretek írni. Céljaim között szerepel, hogy minél magasabb szintre hozzam szövegírással kapcsolatos ismereteimet, képességeimet. Az írás, szövegírás, cikkírás olyan terület, amit munkaként teljes mértékben el tudok képzelni hosszú távon is. Álmaim közé tartozik, hogy gondolataimból vers és novellagyűjtemény formájában valódi könyv születhessen - az írás szinte már szenvedélyem. Szeretek új és hasznos dolgokat tanulni. Weboldalamról kiderült, hogy közel áll hozzám a repülés világa is. Érdekelnek az idegen nyelvek is, szeretnék több nyelvet is elsajátítani, majd aktívan használni azokat.

Elérhetőségek:

Juraszik Maya digitális névjegye

Email:

E-mail Mayának